+ Podat inzerát Zdarma a bez registrace

ARA MOTOR S.R.O.

Brno
ara motor s.r.o. Tiskové zprávy

Kvalitní kapaliny pro bezchybný chod Vašeho vozu

03. leden 2017

Každý majitel vozu jistě ví, že pro jeho bezchybný chod je nezbytná nejen pravidelná údržba a servisní prohlídky, ale také vysoce kvalitní provozní kapaliny. Podobně jako nekvalitní paliva, také špatná kvalita dalších provozních kapalin může ovlivnit životnost motoru i dalších částí automobilu a mají také zásadní vliv na životní prostředí.

Sázkou na jistotu jsou výrobky japonské společnosti JX Nippon Oil & Energy Corporation, distribuované pod značkou ENEOS. Společnost byla založena už v roce 1888 a po celém světě zaměstnává více než 14 000 zaměstnanců ve vlastních rafinériích, sítí čerpacích stanic i na vlastních tankerech.

JX Nippon Oil vyrábí na základě nejnovějšího technologických poznatků prémiové motorové oleje a převodové kapaliny. Jejich používání redukuje emise uhlíku, omezuje spotřebu paliva a prodlužuje životnost nejcitlivějších částí motoru. Jedná se o jedny z vůbec nejkvalitnějších produktů svého druhu na světě.  Oleje jsou vyráběny a nabízeny výrobcem v několika řadách s ohledem na typ motoru a značku vozidla.

Pod značkou ENEOS jsou dodávány minerální a syntetické motorové oleje a dále motorové oleje ve viskózní třídě 0W-20, které stále více výrobců používá pro úsporu paliva. Jejích hlavní výhodou je minimalizace tření, ochrana motoru při studených startech, nízká spotřeba oleje a výrazné omezení emisí. Oleje ENEOS zajišťují stabilní mazání a vysokoteplotní stabilitu motoru v jakýchkoliv podmínkách, včetně extrémních. Reagují rovněž na specializované požadavky konstruktérů známých automobilových značek. ENEOS dodává motorové oleje pro osobní i užitkové automobily, motocykly nebo lodní motory, dále převodové oleje, brzdová kapalina, chladicí kapalina a hydraulická kapalina.

Prémiovým produktem jsou motorové oleje řady SUSTINA, speciálně inovované pro maximální ochranu motoru proti opotřebení. V této řadě jsou oleje s pro různé typy motorů s širokým viskozitním rozsahem a velmi stabilním základovým olejem, s takzvanou W BASE technologií s lineární formací molekul. Ta prokazatelně snižuje o více než 2 % třecí ztráty motoru oproti jiným olejům stejného viskozitního rozsahu. Obsahuje bezsirnaté detergenty (tzv. ZP technologie), jejichž účinnost se projevuje vysokou antioxidační odolností, schopností udržet motor v dokonalé čistotě a dokonalou ochranu motoru proti opotřebení. ENEOS SUSTINA 0W50 je určena pro vozy s vysokým výkonem,  ENEOS SUSTINA 5W30 je vynikající pro nízkoemisní vozidla „LEV“ a hybridy a ENEOS SUSTINA 5W40, který je vhodný pro prodloužené intervaly výměny oleje.

AUTANAPRODEJ.COM
benzín manuál combi r. 2006 75 kW 206.415 km Žatec, Ústecký kraj
AUTANAPRODEJ.COM
nafta manuál limuzína r. 1998 66 kW 232.491 km Žatec, Ústecký kraj